Nové gamesky

15.08.2010 14:26

Ty teď provozuju výhradně s NÍM. Chodíme kolem stolu s písní na rtech, začínáme klasicky „Pějme píseň dokola, okolo stola-la-la“ a pokračujeme přes Beskyde, Beskyde, Červený šátečku, Prší, prší apod. až do vany na večerní koupání.

Další super věc je imitace ptáčků, ať už pantomimicky (rozlišujeme malého, velkého a super rychlého ptáčka) či audiovizuálně (nejlépe nám jde vrána…náhoda???).

 

Ač se to možná nezdá, velmi zábavné je prohlížení knížky o zvířatech. Nezapomeňte, že se začíná od strany 69 čili od Tukana, pak je možno jít dopředu či dozadu. Hlavně nezapomínat na zajímavé detaily! Vylepšil jsem také funkci navlíkacího dřívka, jímž se na šňůrku navlíkají dřevěná zvířátka. Teď s ním maluju v knížkách i po NI či po sobě. Za chvíli budu mít v pokojíčku zcela vymalováno. Kdybyste si však mysleli, že si jenom hraju, byli byste na omylu. Často zaskakuju za NĚJ, sedím na točící židličce a ťukám do klávesnice. Hezky „devět, osm…devět, osm…devět, osm…“ S těma nula-jedničkama se totiž programátoři pěkně sekli.

No ale nezavrhuju ani klasické hry, jako třeba na schovávanou. Ale za dveřmi, či pod peřinou mne nehledejte ;o))

—————

Zpět