První hlídání

25.06.2009 21:25

Čekal jsem, že to jednou přijde, ale doufal jsem, že to bude co nejpozději. Sehráli to se mnou pěkně. Nejdřív to vypadalo jako zcela obyčejný odpolední shopping. Trošku se mi teda nelíbil výběr obchodů, které jsme navštívili. A když už jsme konečně byli v hračkářství, zastavíme se u regálů s přáníčky. No chápete to??? Hračky byly v úplně jiné části! Pak se zasekneme v drogerii, neboť prý jsem vypotřeboval veškeré vlhčené ubrousky :o(( Copak já za to můžu, že má ONA při přebalování takovou spotřebu. Už se to přeci mohla naučit nějak úsporněji. No a když se to sečte ještě s hladem, který se brzy dostavil, a vedrem, které v obchoďáku bylo (doufám, že tady už hned tak zase nepůjdeme), začínal jsem být pěkně naprdnutý. Konečně jsem si vyřval aspoň to jídlo. Ale už jsem na to ani neměl sílu. A takhle na lavici mezi proudícími davy :o(( Pochopila a odnesla mne do auta, už začínala být taky nervózní. Abych to ověřil, přidal jsem na intenzitě hlasu. No a když jsem nakonec jakože přeci jen usnul, nechal jsem pro sicher pootevřené oči. To na nervozitu taky dobře funguje ;o))

Impérium ovšem vrátilo úder a poté, co jsem zavřel oko dokonale, přišel za námi do auta ON a tím mne probudil. Tak jsem ho za trest aspoň posr.... ONA se totiž věnovala večeři a ON se rozhodl mne jít přebalit. A pak to vzalo najednou rychlý spád, šup nakrmit, šup do autosedačky, šup ke strejdovi do auta a šup, najednou jsem tady sám úplně bez NICH. Moc jsem to neřešil a zdříml jsem si, neboť jsem očekával, že se rozhodli dopravit domů nějak jinak. Kdo by ale tušil, že se dneska budou courat na koncertě Depešáků???

Čili doma velký šok – na uspávání mi byla přidělena teta Veronika. Snažila se, co to šlo, ale aby si na to ONI nezvykli, musel jsem udělat trochu povyku. Sil jsem však měl po celém dni nedostatek, tak to byl jen půlhodinový protest. Příště si připravím transparenty. Nebo že bych udělal „masivní letákovou kampaň“??? We will see. Každopádně nevím nevím, jestli JIM to příště projde takhle hladce. Tento den JEJICH očima si můžete přečíst zde.

—————

Zpět